Houtafval container huren

Houtcontainer huren in Midden Nederland

Wilt u op korte termijn een grote hoeveelheid houtafval afvoeren? Dan is een houtcontainer huren bij afvalcontainersmiddennederland.nl slim om te doen. Al vanaf €135,- kunt u een houtcontainer huren in een gewenst formaat (3m³, 6m³, 9m³ of gesloten 10m³). Een houtcontainer huren kan handig zijn bij de renovatie van een tuin of bij de verbouwing van een huis. Een houtafval container huren is een goedkope manier van hout afvoeren, omdat u in één keer al het houtafval kan afvoeren.

containers-december

Houtafval containers

Vragen over hout afvoeren?

U kunt een houtcontainer huren en laten plaatsen in heel Midden Nederland. Meer informatie over een houtcontainer huren, houtafval afvoeren en de container houtafval prijs vindt u op deze pagina. Worden bepaalde vragen toch niet beantwoord? Kijk dan eens bij de veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem gerust telefonisch contact op via 078 - 622 22 03 of via het contactformulier. Wij helpen u graag verder!

Wat mag u afvoeren?

Hardboard
Geperst hout
Zachtboard
Kozijnen
Houten platen
Spaanplaat

Wat mag u niet afvoeren?

Beschoeiingen
Geïmpregneerd hout
Bomen
Struiken
Dit mag in een groenafvalcontainer

Hout met kunststof
Dit mag in een grofvuilcontainer

Asbest /asbest vergelijkend materiaal

Welk formaat houtcontainer huren?

Bij Afvalcontainers Midden Nederland kunt u een houtcontainer huren in vier maten: 3m³ houtafval container, 6m³ houtafval container, 9m³ houtafval container en 10m³ gesloten houtafval container. U kunt hierbij het beste de geschatte hoeveelheid houtafval naar boven afronden. U zult namelijk zien dat de daadwerkelijke hoeveelheid houtafval meer is dan u had verwacht.

Wilt u een houtcontainer huren bij Afvalcontainers Midden Nederland? Dan mag de houtafval container 4 weken lang blijven staan. Dat is inbegrepen bij de container houtafval prijs. Ook het plaatsen en ophalen van de houtafval container is bij de container houtafval prijs inbegrepen, evenals milieutoeslagen en het hout afvoeren zelf.

Iets anders dan een houtafval container huren

Wilt u geen houtcontainer huren, maar zoekt u een container voor ander soort afval? Ook dan kunt u bij ons terecht! Huur bijvoorbeeld een puincontainer, grofvuilcontainer, bouwafvalcontainer, grondafvalcontainer of een groenafvalcontainer in onze webshop.

Wat is de container houtafval prijs? (H2)

Bent u eruit? Wilt u een houtcontainer huren bij AfvalcontainersMiddenNederland.nl? Dan bent u vast en zeker benieuwd naar wat de container houtafval prijs betreft. De verschillende formaten houtafval containers vindt u bovenaan deze pagina, inclusief de bijbehorende prijzen. Heeft u verder nog vragen over het huren van een houtafval container of over de container houtafval prijs? Schroom niet en neem contact op!

Daarom kiest u
voor ons:

Al 25 jaar uw vertrouwde adres
Op werkdagen binnen 24 uur geleverd
Scherpe prijzen door eigen afvalverwerking
Bestellen zonder account mogelijk
Gratis bezorging
Inclusief 4 weken huur
Gemakkelijk en veilig betalen via iDeal
Wij leveren ook op zaterdag

Wij bezorgen in heel Midden Nederland

Woont u buiten dit gebied? Geen probleem, ook dan kunt u een container huren!

landkaart-middennederland