Container huren Utrecht

Container huren Utrecht en omstreken

Afvalcontainer-puin-header
Al 25 jaar uw vertrouwde adres Gratis bezorging
Op werkdagen binnen 24 uur geleverd
Scherpe prijzen door eigen afvalverwerking
Bestellen zonder account mogelijk
Inclusief 4 weken huur
Gemakkelijk en veilig betalen via iDeal
Wij leveren ook op zaterdag

Container huren Utrecht

Wilt u een afvalcontainer huren in Utrecht? Bekijk dan het aanbod afvalcontainers in de webshop van Afvalcontainers Midden Nederland. Klik op de link hieronder en daarna kunt u snel en voordelig een afvalcontainer huren in Utrecht.

Afvalcontainer-puin-header

Puincontainers
€ 115,00 excl. btw

Afvalcontainer-hout-header

Houtcontainers
€ 120,00 excl. btw

Afvalcontainer-bouw-header

Bouwafval containers
€ 185,00 € 175,00 excl. btw

Afvalcontainer-grof-header

Grofvuil containers
€ 175,00 excl. btw

Afvalcontainer-groen-header

Groenafval containers
€ 120,00 excl. btw

Afvalcontainer-GROND-header

Grondafval containers
€ 173,00 excl. btw

Afvalcontainer Utrecht voor al uw afval

Bent u van plan om een afvalcontainer te huren in Utrecht? Dan bent u bij ons aan het juiste webadres. Bij AfvalcontainersMiddenNederland.nl kunt u namelijk afvalcontainers huren voor allerlei soorten afval. Een container huren in Utrecht kan handig zijn als u een verbouwing van uw huis of tuin in het vooruitzicht heeft. Middels onze afvalcontainers kunt u namelijk veel afval in één keer kwijt, zonder dat u zelf vaker naar de gemeentelijke stortplaats hoeft te rijden.

Een container huren in Utrecht is eenvoudig en voordelig

Online een container huren in Utrecht is zeer eenvoudig! Met slechts een paar muisklikken kunt u een container huren in Utrecht. Bestelt u een afvalcontainer op een werkdag vóór 21.00 uur? Dan wordt de afvalcontainer de volgende dag al geplaatst (met uitsluiting van zondag). Nadat de afvalcontainer in Utrecht is geplaatst, mag de container 4 weken lang blijven staan. Deze huurperiode is bij de prijs inbegrepen, evenals eventuele milieutoeslagen.

Een container huren in Utrecht is erg eenvoudig. U klikt op het gewenste type afvalcontainer en daarna volgt u een kort en eenvoudig stappenplan. Tijdens dit stappenplan klikt u het gewenste formaat aan en kiest u de plaatsingsdatum van de afvalcontainer in Utrecht. U ziet het: na slechts een aantal muisklikken is het proces van een container huren Utrecht voltooid!

Puincontainer huren Utrecht of een ander type container?

U kunt bij ons voordelig een afvalcontainer huren in de maten 3m³, 6m³, 9m³ en gesloten 10m³ . U kunt bij ons een puincontainer huren Utrecht, een houtcontainer huren Utrecht, een bouwafval container huren Utrecht, een grofvuil container huren Utrecht, een groenafval container huren Utrecht, een grondafval container huren Utrecht en een dakafval container huren Utrecht. U ziet het: bij ons kunt u allerlei soorten afvalcontainers huren in Utrecht

Wij bezorgen uw container in heel Midden Nederland, zo ook in Utrecht. Daarnaast bezorgen we ook afvalcontainers in de plaatsen Amersfoort, Woerden, Zeist, Wijk bij Duurstede, Oudewater, Rhenen en Veenendaal. Staat uw woonplaats er niet bij? Geen probleem, wij leveren in heel Nederland!

Snel een afvalcontainer huren in Utrecht

Als u het gewenste type afvalcontainer van het juiste formaat hebt gekozen in onze webshop, kunt u uw aanvraag voor een afvalcontainer in Utrecht eenvoudig afronden. U betaalt veilig via iDEAL en spoedig daarna gaan wij voor u aan de slag. We leveren uw gereserveerde afvalcontainer op de afgesproken dag en locatie. Wilt u de afvalcontainer weer laten ophalen? Maak dan gebruik van onze ophaalservice.

Hulp nodig bij het kiezen en bestellen van de juiste afvalcontainer in Utrecht? Stel uw vragen dan telefonisch via 078-622 22 03 of via het contactformulier.

Daarom kiest u
voor ons:

AL 25 jaar uw vertrouwde adres
Op werkdagen binnen
24 uur geleverd
Bestellen zonder account mogelijk
Gratis bezorging
Inclusief 4 weken huur
Wij leveren ook op zaterdag


Wij bezorgen in heel Midden Nederland

Woont u buiten dit gebied?
Geen probleem,
ook dan kunt u
een container huren!