Veelgestelde vragen levering

Levering en plaatsing

Ja dat kan. Wij leveren afvalcontainers in heel Midden Nederland vanaf ons eigen terrein. Woont u daarbuiten? Ook dan kunnen wij containers leveren. Door heel Nederland werken wij samen met onze partners.

In de meeste gevallen niet. Gemeenten in Nederland hanteren allemaal verschillende voorwaarden voor een vergunning, maar in veel gevallen heeft u voor een korte periode geen vergunning nodig voor een afvalcontainer. Voor meer informatie kunt u het beste contact opnemen met uw gemeente.

Als u een container besteld (op werkdagen) wordt deze binnen 24 uur de volgende werkdag geplaatst. De chauffeur zal uw container op de afgesproken dag en op de plaats van uw keuze afleveren.
U heeft de mogelijkheid om een voorkeur aan te geven tussen ochtend (07.00 – 12.00) of middag (12.00 – 18.00)

Bij het plaatsen van een container vragen wij om daarbij aanwezig te zijn. U kunt dan samen met de chauffeur de gewenste locatie bepalen. Mocht het niet mogelijk zijn om aanwezig te zijn tijdens het plaatsen van de container dan kunt u tijdens het bestellen van uw container bij het vak ‘bestelnotities’ aangeven waar de container geplaatst moet worden. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen.

Uw container mag na plaatsing 4 weken blijven staan, dit is in de prijs inbegrepen. Wilt u de container langer laten staan? Dan wordt er huur in rekening gebracht. De kosten hiervoor bedragen €2,- (excl. BTW) per dag. Neem hiervoor even contact met ons op: 078 - 622 22 03.

Voor het ophalen van uw container kunt u gebruik maken van onze ophaalservice. Wilt u uw container omwisselen? Dan kunt u een nieuwe container bestellen via het bestelproces en bij het afrekenen aangeven dat u een container wilt omwisselen.

Bij het ophalen van de container is het niet noodzakelijk dat u aanwezig bent. Het is echter wel belangrijk dat de container goed bereikbaar is voor de chauffeur.

Nee dit mag niet. De container moet blijven staan zoals de chauffeur de container geplaatst heeft.

Dit is mogelijk zolang er voldoende ruimte is. Het is aan de chauffeur om dit ter plekke te beoordelen en te besluiten in verband met de ruimte die de vrachtwagen nodig heeft voor het plaatsen en afvoeren van de container. Let op: Het plaatsen van een container op uw eigen oprit, terrein of tuin is altijd op eigen risico.

U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen via: 078 - 622 22 03

Ja, wij leveren containers op zaterdag. Hiervoor vragen wij een toeslag van €25,- exclusief BTW. Op zondag zijn wij gesloten.

Nee er wordt geen afdekzeil meegeleverd bij de afvalcontainer.

Alle prijzen op onze website zijn all-in prijzen. Dit betekend dat wij voor dit bedrag de afvalcontainer zullen plaatsen, afvoeren inclusief het verwerken van het afval en inclusief 4 weken huur.

Onze containers hebben de volgende afmetingen:

  • 3m3 container: 225cm (l) x 150cm (b) x 100cm (h)
  • 6m3 container: 350cm (l) x 180cm (b) x 105cm (h)
  • 9m3 container: 390cm (l) x 180cm (b) x 160cm (h)
  • 10m3 gesloten container: 370cm(l) x 170cm(b) x 190cm(h)